facebook

Poniedziałek (18.03.2019 r.)

1: Krem z białych jarzyn z grzankami ziołowymi, gołąbki na odwrót z ziemniakami
2: Makaron w sosie pomidorowym z sałatą
Deser: Słodkie ciastko

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Wtorek (19.03.2019 r.)

1: Krem brokułowy, gulasz wieprzowy z kaszą gryczaną i surówką z kwaśnej kapusty
2: Kotleciki brokułowe z ziemniakami
Deser: Tapioka z musem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Środa (20.03.2019 r.)

1: Zupa kalafiorowa, kotlet mielony z ziemniakami i buraczkami
2: Ratatouille z cieciorką
Deser: Galaretka z owocem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (21.03.2019 r.)

1: Krem buraczany, panierowany kotlet z kurczaka z ryżem i warzywami
2: Kopytka z cynamonem
Deser: Owoc świeży

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (22.03.2019 r.)

1: Krem pomidorowy, łosoś z pary z ryżem brązowym i warzywami
2: Jajko sadzone ze szczypiorkiem i ziemniakami
Deser: Koktajl owocowy

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP